Gør en forskel for grundskolen

Kata Fonden søger en ambitiøs projektleder med stort kendskab til den danske grundskole og med flair for dokumentation og systematisering.

kreativ dreng.jpg

Du vil indgå i vores LEAPS team, hvor dit ansvar bliver at dokumentere og organisere bedste praksis i et tæt samarbejde med de fire øvrige projektledere. Du får dermed en central rolle i vores konceptudvikling. Stillingen er en firedages-stilling med tiltrædelse snarest muligt.

LEAPS er et særdeles spændende og langsigtet helskoleudviklingsprojekt, der er helt på forkant. LEAPS sætter læring og engagement i centrum gennem projekter, som eleverne oplever som autentiske, og med særlig vægt på science. LEAPS er baseret på fire spydspidsskoler.

Kata Fonden er en katalysator for læring og innovation i det danske samfund. Fonden blev stiftet som en almennyttig fond af familien bag Danfoss og arbejder tæt sammen med en række andre danske fonde. Vi er et team af specialiserede projektledere. Vores mission er at omsætte ny viden i praksis.

Stillingen

Til LEAPS søger vi en fastansat projektleder, der vil få selvstændigt ansvar for at dokumentere og sprede bedste LEAPS praksis særligt til vores fire LEAPS skoler. Du vil uddrage bedste praksis sammen med vores fire skoleprojektledere, og du vil få ansvaret for at systematisere og gøre denne tilgængelig for alle fire skoler gennem en web-baseret løsning. 

En projektleder i Kata Fonden har et stort ansvar, både for at nå opstillede mål og for at forvalte de ressourcer, der stilles til rådighed. Du vil få kollegial, ledelsesmæssig og organisatorisk støtte til at udvikle din viden og dine kompetencer. Du vil referere til fondens direktør.

Kvalifikationer

Vi forventer, at du har:

 • Pædagogisk uddannelse på master- eller bachelorniveau
 • Betydelig erfaring fra arbejde med eller i grundskolen, fx fra et konsulenthus eller forlag
 • Erfaring med at udvikle manualer og vejledninger 
 • Erfaring med SharePoint og web publicering  
 • Du skal være udpræget god til at organisere og systematisere
 • Du skal mestre enkel og korrekt skriftlig fremstilling

Vi tilbyder

 • en arbejdsplads med store ambitioner, der gerne går helt nye veje for at udvikle fremtidens læringsmodeller
 • tæt samarbejde i et team med danske og udenlandske eksperter
 • personlig udvikling og læring drevet af den nyeste læringspraksis
 • du skal påregne to mødedage i Sønderborg og to dage, hvor du arbejder enten i Sønderborg eller med udgangspunkt i din hjemmebase
 • du må påregne rejsedage
 • løn og pension efter aftale

Vi har kontor i Sønderborg, og fra 2018 forventer vi også et fast mødested på Sjælland eller Fyn. Vores ansatte har deres hjemmebase i både i Jylland og på Fyn og Sjælland.

Send senest mandag den 11.december 2017 en kort ansøgning vedlagt CV til info@katafonden.dk. Vi beder dig omtale et eksempel på et dokumentationsprojekt, du har arbejdet med. Vi afholder samtaler løbende, så du skal ikke vente med at sende din ansøgning. 

Gør en forskel for grundskolen - vær på forkant som projektleder for viden og dokumentation i Kata Fonden.

Kata fonden
3840 5414
Alsion 2
DK-6400 Sønderborg