Nye kræfter hos Kata Fonden

Mia Schack Larsen og Anne Dorte Spang-Thomsen er nye projektledere på LEAPS initiativet. I juni stødte amerikanske Law Ortiguerra til.

anne_dorte_mia_law.JPG

Mia Schack Larsen er fondens nye LEAPS skole-projektleder på Herfølge Skole. Hun har ledelses- og coachingerfaring samt stor viden om inklusion. Det er kvalifikationer, der passer rigtig godt til LEAPS teamet og som skoleprojektleder på skolen i Herfølge. Mia kommer fra en stilling som afdelingsleder på Fredensborg Skole, Fredensborg Kommune.

Anne Dorte Spang-Thomsen er projektleder for LEAPS dokumentation og udvikling. Anne Dorte kommer fra en stilling som afdelingsleder på Stengård Skole, Gladsaxe Kommune. Hun har stor projektledelseserfaring fra arbejde med udvikling af undervisningsmaterialer, både som redaktionschef hos forlaget Alinea og som pædagogisk-didaktisk konsulent, hvilket rammer fint ned i LEAPS-teamet.

Law Ortiguerra er projektleder og tilknyttet Sønderskov Skolen. Han vikarierer for Loni Bergqvist, der er gået på barsel. Law er i Danmark fra juni i år til april 2019. Law kommer fra en lærerstilling på High Tech High i San Diego, Californien, og skal bidrage til den fortsatte udvikling af LEAPS konceptet.

KONTAKT

Peter Skat-Rørdam Fondsdirektør (adm. direktør) M. +45 21 15 91 02
psr@katafonden.dk
Kata fonden
3840 5414
Alsion 2
DK-6400 Sønderborg